werken bij VMB Security & Services

Allround beveiliger

3

Als beveiliger ben je de cruciale man of vrouw op iedere locatie. Met jouw alertheid en oog voor detail zorg je maar voor één ding: dat mensen zich veilig voelen. Want waar veel mensen komen, valt veel te beveiligen. 

Servicemedewerker

1

Word jij enthousiast van het werken als service host op vooraanstaande kantoorlocaties in Amsterdam? Wees het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers, werk zelfstandig en wees flexibel met werktijden. 

Mobiele surveillant

Mobiele Surveillance

Als mobiel surveillant ben je preventief, snel en adequaat. Zo houd je tijdens je dienst vanuit je auto bedrijven en bedrijventerreinen in de gaten, en regel je dat problemen of verdachte situaties snel gemeld en opgelost worden. 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word dan medewerker bij VMB Security & Services!

wat-doen-we-opmaat

Service op maat

Geen vraag is hetzelfde, VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Waarom werken bij VMB?

VMB Security & Services is gestart in 2003 met twee compagnons aan het stuur, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de beveiligingswereld.

Wij zijn een relatief klein bedrijf met veel aandacht voor onze medewerkers. Wij hechten aan korte lijnen en persoonlijke aandacht. Een goede teamgeest vinden wij belangrijk.