Wie zijn wij?

BEVEILIGEN IS ONZE PASSIE!

Wij zijn de ideale combinatie tussen man en technische beveiliging!

 

VMB security & services levert een totaaloplossing

Of het nu gaat om de inzet van beveiligers voor objecten, winkels, evenementen en mobiele surveillance of de invulling van receptie- en huismeesterdiensten: beveiligingsbedrijf VMB Security & Services staat 24/7 tot uw dienst voor al uw vragen.

VMB is gestart in 2003 en heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in huis. De afkorting VMB staat voor Veiligheid met Beleid.

Uw veiligheid is ons vak!

Ook voor de uitvoering van rechercheonderzoeken en het plaatsen van beveiligingstechniek kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht van onze diensten.

Iedere vraag is uniek

VMB staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het vak. Wij investeren voortdurend in onze medewerkers, zodat zij u kunnen blijven voorzien van de meest effectieve inzet. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen vraag is hetzelfde. VMB levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Klik hier.

VMB Security & Services is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende beveiligingsorganisatie en een ECABO erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en diverse bedrijvenverenigingen. Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging.

Bel/Mail ons

Contact VMB

Social Media