Ons Team

Ons team

Onze compagnons

Ooit zijn ze zelf begonnen als beveiligingsbeambte. Nu, een aantal decennia later, zijn ze de directeuren van VMB Security & Services, welke ze samen in 2003 hebben opgericht. Hun passie voor het beveiligingsvak blijkt onder meer uit het succes van VMB. Met inmiddels ruim 100 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, ondergebracht in VMT Security Systems, is VMB een écht allround beveiligingsbedrijf geworden. Klanten kunnen bij VMB aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Maak hieronder kennis met al onze teamleden en lees de verhalen van onze beveiligers.

VMB-0658
Foto portret Oscar

Oscar Tieman

Directeur/Eigenaar

Foto portret Robert

Robert Hasperhoven

Directeur/Eigenaar

VMB LOGO

Danny van Lierop

Operationeel Manager

Foto portret Newi

Néwi Tieman

Personeel & Organisatie

Foto portret Serena

Serena Betten

Financiële Administratie

Foto portret Cynthia

Cynthia Gruijs

Personeelsplanner

Foto portret Cindy

Cindy Amstelveen

Personeelsplanner

Medewerkers aan het woord

Raïf Eskici

Mijn naam is Raïf Eskici  en ik kom uit Amersfoort. Ik werk sinds 2012 bij VMB Security & Services. Toen ik 7 maanden in dienst was werd ik plotseling ernstig ziek. Ik zat bijna 5 weken thuis, toen er  een koerier voor mijn deur stond met een fruitmand en een bosje bloemen.  Ik dacht dat hij bij het verkeerde adres was, maar het bleek toch voor mij te zijn. Ik vond het heel fijn om te weten dat VMB mij zo waardeerde en dit voor mij deed. VMB is een heel goed en leuk bedrijf om voor te werken; alles is goed en professioneel geregeld . We volgen verschillende cursussen zoals BHV, BMI en indien noodzakelijk ook VCA . Mijn werkgever doet zijn best om iedere keer de kwaliteit nog hoger in te zetten. Natuurlijk is het niet altijd serieus werk; soms kunnen we ook ontspannen tijdens een bedrijfsfeest zoals de kerstborrel of een dagje poldersport. Ik vind mijn uniform ook heel erg mooi en professioneel . Kortom van A tot Z ben ik heel blij en gelukkig bij VMB. 

Ik wil het ook even over mijn geweldige collega’s hebben natuurlijk. Er is altijd begrip en respect naar elkaar en af en toe een grapje. Ik vind alle collega’s heel leuk, maar surveillant Desirée vind ik een top collega om soms tegen te komen.  Als ik nachtdienst heb moet ik elk uur een uursmelding doen naar onze Centrale Post. Als ik Jim aan de lijn krijg, voel ik mij altijd sterk gesteund. Ik draag hem dan ook voor om als volgende collega zich zelf voor te stellen. Kortom; VMB Security & Services is een heerlijk bedrijf om bij te werken . Ik hoop dat ik hier kan blijven tot aan mijn pensioen.

VMB-0394

Peter Hendriks

Hallo, mijn naam is Peter Hendriks, sinds 2011 werkzaam bij VMB Security & Services.

Ik ben begonnen als aspirant beveiliger, en inmiddels werkzaam als Teamleider Surveillance van de regio Amsterdam, Mijdrecht en Uithoorn. In deze regio’s hebben wij diverse opdrachtgevers waar wij alarmopvolging, openings- en brand/sluit- en of controle rondes verrichten. In Uithoorn rijden we collectief over het bedrijventerrein waar wij preventief aanwezig zijn. Ook hier hebben we diverse opdrachtgevers waar we werkzaamheden voor uitvoeren. Wanneer het personeel van de bedrijven naar huis gaat, beginnen onze werkzaamheden met het preventief aanwezig zijn op het bedrijventerrein en het constateren van afwijkingen. Denk hierbij o.a. aan een open staand raam, een deur die niet goed is afgesloten, brand gevaarlijke situaties, een verdacht persoon / voertuig bij uw pand. Er zijn tal van redenen waarom wij collectief rijden. Wij als VMB Security zijn 24/7 bereikbaar en kunnen indien nodig snel actie ondernemen. Waar het ons omgaat is de veiligheid van u, uw pand en de omgeving, zodat u met een gerust hart kan slapen.

peter

Bel/Mail ons

Contact VMB

Social Media