Vacature Allround Beveiliger

De orde en rust, die bewaak jij!

We zijn per direct op zoek naar beveiligers voor de regio’s Amsterdam en Uithoorn. Als beveiliger ben je de cruciale man of vrouw op iedere locatie. Met jouw alertheid en oog voor detail zorg je maar voor één ding: dat mensen zich veilig voelen. Want waar veel mensen komen, valt veel te beveiligen. En omdat jóu niks ontgaat en jij mogelijke risico’s signaleert en oplost kunnen klanten en bezoekers met een gerust hart reizen, werken, winkelen of genieten. Daarnaast denk je als professional actief mee over de invulling van jouw werk en over hoe jij op hoogstaande en dynamische locaties kan bijdragen aan de veiligst mogelijke situatie. Ben jij klaar om veiligheid te bieden? Word dan beveiliger bij VMB Security & Services en stuur je motivatie samen met je CV per mail naar info@vmb-security.eu

Dáárom kies je voor VMB

Kom je bij ons, dan word je écht lid van een hechte club. Wij hebben betrokken planners die meedenken over wanneer jij kan en wil werken. Daar zijn we heel flexibel in! En natuurlijk verwelkomen we je meer dan graag in ons gezellige team van collega’s. Want hoewel je op verschillende locaties werkt, vinden we het belangrijk dat VMB Security & Services altijd voelt als een fijn thuis voor jou en je collega’s. Wil je doorgroeien of meer leren, dan bieden we je passende scholing, opleiding en begeleiding. We werken volgens de CAO particuliere beveiliging, met een salarisindicatie €15,33 tot €20,10 per uur. Uiteraard is een passend contract ook bespreekbaar.

Dit heb je in huis:

· Je bent in bezit van het diploma Beveiliger 2

· Je bent in bezit van een geldig BHV certificaat of bereid deze te halen

· Je bent van onbesproken gedrag (geen strafblad)

· Je bent waakzaam, stressbestendig en integer

· Je hebt goede communicatieve vaardigheden

· Je hebt een goede beheersing Nederlandse taal in woord en schrift

· Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

· Je hebt ervaring met het gebruik van MS-Office pakket (Word, Excel en Outlook)

· Bezit rijbewijs B is een pré

VMB SECURITY & SERVICES – MAATWERK MET OOG VOOR DETAIL!

Sinds 2003 zijn we actief in een groot deel van de randstad en zetten we ons in voor goede en alerte dienstverlening. Door middel van korte communicatielijnen en een familiare sfeer geven we als team antwoord op elke vraag. Naast onze beveiligingswerkzaamheden bieden we ook hospitality diensten aan en detacheren we receptionisten, hostesses en huismeesters/conciërges.

Wanneer gaan we je spreken?

Is deze functie wat voor jou en ben je klaar om lid te worden van ons leuke team? Stuur je motivatie dan samen met je CV per mail naar personeelszaken@vmb-security.eu! Tot snel!

Solliciteer nu