Speciale diensten

Winkelsurveillance/ Retail

Winkelsurveillance helpt bij aan het terugdringen en tegengaan van winkeldiefstal. Onze winkelsurveillanten zijn uw ogen en oren op de winkelvloer. Van hun aanwezigheid gaat een preventieve werking uit. En natuurlijk zijn zij specifiek getraind in het omgaan met conflicten en agressief gedrag. De winkelbeveiliger staat garant voor het bewaken van uw eigendommen, maar houdt altijd gepaste afstand zodat het winkelend publiek zich op haar gemak voelt.

Bouwbewaking

Vandalisme, inbraak en brandstichting op bouwterreinen vormen een toenemend probleem in de bouwsector. Het levert jaarlijks een flinke kostenpost op. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. De beveiliging van bouwlocaties vraagt om een oplossing op maat, die verder gaat dan het plaatsen van een hekwerk. VMB Security & Services denkt graag met u mee. Onze professionele beveiligers hebben de ervaring en deskundigheid om uw bouwplaats veilig te houden. Hun aanwezigheid heeft een preventieve werking.

Onderwijs

Door het open en vrije karakter van scholen en universiteiten zijn deze plekken gemakkelijk vatbaar voor inbraak, brand, diefstal en agressie. VMB Security & Services zoekt graag samen met u naar een passende beveiligingsstrategie, zodat uw onderwijsinstelling een veilige plek blijft voor studenten, docenten en medewerkers én zodat uw kostbare apparatuur en vertrouwelijke gegevens beschermd worden.

Hondenbewaking

Voor de beveiliging van bouwprojecten en evenementen biedt VMB hondenbewaking aan. Onze ervaring leert dat de inzet van honden een duidelijk signaal afgeeft naar de omgeving. Problemen worden zo vaak op voorhand voorkomen. Natuurlijk zijn onze hondenbegeleiders gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging of getoetst door de Bond van de Diensthond.

Parkeerwachters

Onze representatieve parkeerwachters zijn op elk moment oproepbaar om uw gasten, bezoekers en medewerkers op professionele wijze naar een parkeerplaats te leiden. Ze hebben hun ervaring opgedaan tijdens de diverse evenementen waar VMB Security & Services voor haar opdrachtgevers bij betrokken is.

Visitatiediensten

Om onregelmatigheden als diefstal in uw bedrijf te voorkomen, kan VMB u bijstaan bij het uitvoeren van visitaties. Als bedrijfsleiding heeft u hiertoe het wettelijk recht. Bij een visitatie controleren onze gecertificeerde beveiligers de binnenkomende en uitgaande goederen en informatie. Hierbij worden tassen, koffers en auto’s, bij voorkeur steekproefsgewijs, onderzocht. Onze mensen werken snel, efficiënt en effectief.

Brandbeveiliging

Ook voor het optimaal inrichten van de brandveiligheid binnen uw organisatie bent u bij VMB Security & Services aan het juiste adres. Onze brandwachten zijn hooggekwalificeerde brandweerspecialisten die voortdurend worden bijgeschoold. Ze kennen de eisen die gesteld worden door bijvoorbeeld de overheid, de brandweer en verzekeraars. Met hun expertise en ervaring zijn onze brandwachten 24/7 beschikbaar voor bedrijven, brandweerkorpsen, schouwburgen, feesten en overige evenementen. Ze zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende taken ter voorkoming en afhandeling van brand en brandgerelateerde zaken.

Ad-hoc-beveiliging

Hebt u op een onverwacht moment direct ondersteuning nodig van bijvoorbeeld objectbeveiligers, mobiele surveillanten, hondenbegeleiders of andere professionals uit ons dienstenaanbod? U kunt altijd ad hoc een beroep op ons doen. We helpen u graag, op korte én langere termijn, met een breed aanbod aan beveiligingsdiensten.

Meer weten over onze huismeesters? Neem vrijblijvend contact met ons op.

wat-doen-we-opmaat

Service op maat

Geen vraag is hetzelfde, VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw vraagstuk.